CONTACT

Curious about the tools I'm using to grow my business? 

Subscribe to my inspiration mail (NL)

I'm a huge fan of automating the work that takes too much of my time. In my Tools of the Trade, I share my favourite tools. And I'm a affiliate partner of some, so buying or subscribing by using my links, gives me a small reward.

Hier staan enkel de tools waar ik heel tevreden van ben en waardoor zowel mijn bedrijf als ik zijn kunnen groeien.
Van sommige van deze producten, software of diensten ben ik affiliate partner.
Dit betekent dat als je op een link klikt en/of aankoopt via deze link, ik een kleine fee ontvang. 

Kajabi

Kajabi is een platform voor contentmarketing waarmee iedereen moeiteloos online content kan verkopen. Alle tools die je nodig hebt om je online bedrijf te starten en te beheren zijn hier beschikbaar op één plek: een cursusmaker om je content om te zetten in digitale producten, een website om je winkel met digitale producten te laten zien, verkooptools zodat je gemakkelijk betaald kunt worden voor je content, bestemmingspagina's om je doelgroep te laten groeien, e-mailmarketing om je leads om te zetten in klanten en nog veel meer. 

Start je 28-dagen proefperiode in Kajabi!

Zoom

Zoom is een videoconferentie software waarmee je online vergaderingen kunt houden in de cloud. Face-to-face vergaderen via een internetverbinding met collega’s, leverancier, klanten of partners. Communiceren zoals in real-life met alle gezichtsuitdrukkingen, etiketten en het presenteren van documenten. Efficiënter en leuker dan bellen! Duurzamer en sneller dan op locatie afspreken!

Meer

Aquity Scheduling

Maak kennis met de perfecte persoonlijke assistent voor je rooster die 24/7 achter de schermen werkt om je agenda te vullen en je werk uit handen te nemen. Vanaf het moment dat klanten bij je boeken, staat Acuity klaar om automatisch merkeigen en aangepaste boekingsbevestigingen te verzenden, sms-herinneringen te sturen, klanten zelfstandig hun afspraken te laten verschuiven en betalingen te verwerken, zodat je dagelijkse taken soepeler verlopen, zelfs als het drukker wordt. Je hoeft alleen maar op het juiste moment aanwezig te zijn.

Meer

Smarterqueue

SmarterQueue is een mooie tool die je tijd bespaart bij het inplannen van posts en helpt overzicht te houden.

Breng je posts onder in categorieën (bibliotheken) en maak per categorie ene planning. Geef elke categorie een eigen kleur en in de statistieken zie je terug hoe de prestaties zijn in elke categorie.

Recycle je posts, zo vaak als je instelt of tot een bepaalde datum, zodat content vaker dan een keer onder de aandacht komt. Per bericht pas je per social media kanaal de tekst aan.

Krijg een langere proefperiode via deze link

Teamleader

Teamleader helpt jou en je team slimmer te werken zodat je met je kmo kan groeien. Omdat Teamleader ervoor zorgt dat je de leiding kan nemen over operationele essentials, kan je je focussen op je projecten en relaties. Door CRM, projectmanagement en facturatie samen te brengen in een intuïtieve software-oplossing, stelt Teamleader je team in staat om samen te werken en je bedrijf te organiseren en op te bouwen.

Klik hier voor meer info

Schrijf je in op mijn inspiratiemail

En ontvang tweewekelijks een inspiratiemail rond public speaking, mijn podcasts en een update van mijn programma's.