Gratis webinar

 

Hoe zorg je ervoor dat je met inspirerend te spreken
je bedrijf kan laten groeien 

Voorlopig is er geen nieuw webinar gepland

Heb je er al bij stilgestaan hoeveel kansen je wel niet laat liggen? 

 

Als ondernemer, coach, consultant, bedrijfsleider kom je wel eens in de gelegenheid dat je moet, mag of wil spreken over wat je precies doet en wat dat oplevert aan je klanten.

Doorgaans gebeurt dat tijdens het netwerken, in vergaderingen met potentiële klanten of tussen pot en pint. Maar er zijn ook gelegenheden waarbij je gevraagd wordt om over je bedrijf en wat je doet te komen spreken, omdat mensen jouw werk en/of jouw persoon boeiend vinden.

Als ondernemer, coach, consultant, bedrijfsleider ben je de hele dag ‘aan den draai’ om wat je goed kan ook te leveren aan je klanten. Gevraagd worden om te komen spreken, is een geweldig compliment, maar eigenlijk ben je hier veel te weinig op voorbereid.

Plots moet je ook nog een presentatie voorbereiden. En dan begint het uitstellen. Tot de avond ervoor, met een deadline werk je immers sneller! De dag nadien breng je je presentatie, je voelt er je maar zus en zo bij, maar je ontvangt complimenten en klaar is kees.  

In dit webinar kom je te weten waarom je maar beter méér inzet op het spreken voor een publiek.

 

  • Kom te weten wat de grootste valkuil is bij het spreken en die ik bij 90% van de sprekers zie waardoor je boodschap gewoonweg niet aankomt bij het publiek
  • Leer zien waar je kansen laat liggen om je publiek warm te maken voor je aanbod omdat je eigenlijk niet goed genoeg weet hoe je het in een presentatie moet aanbrengen
  • Ontdek hoe het komt dat je tot nu toe zo weinig voordeel haalde uit een spreekopdracht terwijl andere sprekers een jaaromzet halen met spreken
  • Waarom spreken voor een publiek nog altijd de best converterende manier is om je bedrijf te doen groeien, zèlfs als je er niet voor betaald wordt
  • Wat je ABSOLUUT niet mag doen als spreker omdat het je imago en geloofwaardigheid onderuithaalt
  • Waarom NU het beste moment is om aan je belangrijkste presentatie te werken en een betere spreker te worden,  ondanks COVID-19 en ook al ligt de eventsector 'stil'

Je publiek is op zoek naar inspiratie

 

De afgelopen maanden hebben we maar al te goed beseft dat het internet heeft voorkomen dat ons leven niet volledig on-hold is gezet. Dat we op andere manieren alsnog met elkaar in gesprek kunnen blijven gaan.

Tegelijkertijd hebben we zo hard gevoeld en beseft dat het gesprek, het gesproken woord, het elkaar zien en kunnen luisteren naar wat een ander te vertellen heeft, dat net dàt hetgeen is wat ons bij elkaar houdt en waar we zo’n nood aan hebben. Daar kunnen geen ads, nieuwsbrieven, marketing campagnes, films tegenop.

Deze week nog heb ik een CEO van een IT bedrijf gecoacht en ze vertelde mij dat ze zo’n nood had aan geïnspireerd worden.

En dàt is wat jij als ondernemer, coach, missie-gedreven leider moet doen: inspireren en door te inspireren ook je bedrijf laten groeien.

Ik nodig je uit mijn webinar.

Laat van je horen.

Hey! Ik ben ianka 

 

Ik ben ianka fleerackers. Ik ben een meester in het bedenken, creëren en brengen van boodschappen met een verhaal en een betekenis. Als doorwinterde media professional ben ik als een vis in het water bij alles wat met een publiek te maken heeft, of dat nu op een podium is, voor een microfoon, een (web)camera of op papier is. Ik heb aan de voor- en de achterkant van elke medium gewerkt.  Ik weet het, het klinkt onhaalbaar, maar ik heb het allemaal op een professioneel niveau gedaan. Ik ben een ervaren dubbelexpert in alles wat ik doe, en ik heb net als jij 24uur (en een gezin). 

Ik ben als kind voor de nationale televisie en radio beginnen werken, er ging geen maand voorbij of ik stond voor een publiek in een theater te dansen of te acteren.

Toen ik dan eindelijk met een diploma van Master in the Arts aan de slag kon en belachelijk veel uren dictie achter de kiezen had, was ik al jaren kind aan huis in bekende programma’s op televisie als manusje van alles, of als gast.

 

Leren leren leren en liefst van de beste. Dat was toen mijn motto. En dat is het nog steeds.

 

Ik speelde hoofdrollen in bekende reeksen als Kulderzipken en Flikken, bijrollen in films, ontelbare rollen in theater, ik schreef theaterstukken en regisseerde ze, maakte radio en televisiereportages als journalist voor o.a. Klara, Donna, Canvas, liet 8 boeken uit mijn pen vloeien en uitgeven bij Lannoo en De eenhoorn, was de eerste auteur in België die een interactief prentenboek voor iPad op de markt bracht, ik was anker voor KanaalZ waar ik 3 jaar lang mijn eigen boekenprogramma had. De lijst is eindeloos..

 Na een succesvolle carrière van 25 jaar als actrice sloot ik dit deel van mijn leven af en begon met een rugzak vol aan expertise in de media aan het ondernemerschap.
Het is de internationaal gerenommeerde spreker en tech-ondernemer Peter Hinssen die mij op mijn huidige pad heeft gezet nadat hij me had gevraagd om hem te coachen.

Ondertussen zijn we weer enkele jaren verder en is het mijn missie geworden om ondernemers, coaches en missie-gedreven leiders te begeleiden in het spreken en communiceren van hun verhaal, hun missie en hun persoonlijkheid.

Maar zelf sta ik natuurlijk nog steeds op het podium.. die microbe zit er nog altijd. Alleen speel ik geen rollen meer maar breng mijn eigen keynotes.